Filmdilemma

Minden, ami film vagy sorozat! Top listák, kritikák, vélemények és egyéb filmes gondolatok! Celluloid dilemmák az egyszerű, fekete-fehér és a monumentális, színes filmek világából!

Tim Burton

tb.jpg

Aktuális

limits-of-control-poster.jpg

Címkék

kritika (1) tim burton (2) trailer (1)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Friss topikok

Micmacs-(N)agyban megy a kavarás trailer

Ghostsemy86 2010.05.18. 16:00

Aki szerette az Amelie csodálatos életét, az semmiképpen ne hagyja ki Jean-Pierre Jeunet legújabb filmjét. A végtelenül vicces és naiv mozi, minden francia film kedvelőnek igazi derűt, és valódi kikapcsolódást jelent. A különleges arcokhoz vonzódó rendező ezúttal egy olyan vígjátékot tett le az asztalra, ami olyan fontos kérdésekre keresi a választ, mint: "Be lehet-e rugni a palacsintától?" vagy " Mi az élő ágyúgolyó rekordja?".
Bazilnak (Dany Boon) egy véletlen folytán egy nagy kaliberű lövedék kerül a fejébe, így aztán hozzáverődik egy különlegesen gyagyás, bájosan bohókás társasághoz. Ez a kis csapat összefogva pedig, két nagy fegyvergyártó cég alatt készülnek fát vágni. A roncstelepen élő "Bazil-kommandó" minden eszközt bevet, ami csak a keze ügyébe kerül. Összetákolt lehallgatókészüléktől kezdve, bőröndbe csomagolt lányig, mindent. Hogy aztán mi sül ki legvégül az akcióból? Egy jóízű nevetés, megfűszerezve egy kis francia életérzéssel.
Alább megtekinthető a film angol feliratos előzetese.

Dany Boon-t az Isten hozott az Isten háta mögött című, szintén kiváló humorú francia filmből ismerhetjük.
 

Címkék: trailer

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdilemma.blog.hu/api/trackback/id/tr982013040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoviRobi 2010.05.27. 01:01:25

Szia!

Nagy örömömre szolgál látni ezt a sok sok fejlődést! Az előző blogodhoz ez hatalmas előrelépés! klasszisokkal! Ehhez csak gratulálni tudok! Főképp tudván, hogy a kritikák és egyébb cikkezések értékükből és minőségükből mit sem veszítettek! :) Csak így tovább! Ügyes vagy;)
És elnézésed kérem a késői kommentért! örülök, hogy tudtam végre erre is időt szakítani:)
süti beállítások módosítása